Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i juni måned. - Herschend, P. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1921)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i juni måned.