Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i november måned. - Herschend, P. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1919)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i november måned.