Er Hattie og co. gyldige i Danmark? - Fibæk Laursen, Per (Paideia, 2022)
John Hatties og andre synteser af den internationale forskning om effektiv undervisning har fået stor udbredelse også i de nordiske lande. Men er den internationale forskning, der hovedsageligt er foretaget i engelsksprogede lande, også gyldig i andre lande? Det er hovedspørgsmålet i denne artikel.