Leder: Dagtilbuddene - fra pasning til udvikling af børnenes kompetencer - Qvortrup, Lars; Nordahl, Thomas (Paideia, 2022)
Paideia – tidsskrift for professionel pædagogisk praksis tematiserer denne gang udvikling af børns kompetencer i dagtilbud. Tidsskriftet indeholder fire forskningsartikler, der alle har været gennem fagfællers review og bedømmelse.