Etniske minoritetselevers tilblivelse i skolen: Mellem individualisering og generalisering - Lagermann, Laila Colding (Paideia, 2018)
Denne artikel handler om skolen som mulighedsrum for elever med etnisk minoritetsbaggrund set fra et perspektiv af levet (elev)liv: Hvad er elevernes muligheder og begrænsninger for at deltage i det, der foregår i skolen? Artiklen bidrager til forståelser af disse elevers (med)læring og tilblivelsesmuligheder samt med forståelser af lærer-elev-relationens betydning for udvidelser/begrænsninger af elevernes handlerum i skolen.