Kritikken af kvaliteten af Hatties kvantitative forskning: Svar til Thomas Nordahl - Ikke fagfællevurderet artikel - Klitmøller, Jacob; Nielsen, Klaus (Paideia, 2019)
Denne artikel er en respons på en artikel skrevet af Thomas Nordahl (2019), professor i uddannelsesforskning ved Højskolen i Innlandet, hvori han kritiserer en række af vores argumenter vedrørende den New Zealandske uddannelsesforsker John Hatties arbejder (Klitmøller & Nielsen, 2018).