Uddannelse for bæredygtig udvikling : Mellem grøn studenterbevægelse, minister og fremtiden - Hildebrandt , Steen (Paideia, 2022)
Artiklen handler om uddannelse for bæredygtig udvikling. Den indeholder en beskrivelse af et dansk initiativ vedrørende en national handlingsplan for arbejdet med uddannelse for bæredygtig udvikling i danske uddannelsesinstitutioner. Handleplanen beskrives og kommenteres, og den kan få betydning for det videre arbejde i Danmark – og eventuelt i Skandinavien – med uddannelse for bæredygtig udvikling.