Ledare: Kunskap och kompetens i ljuset av PISA - Redaktionen Paideia (Paideia, 2014)
Dette nummer af Paideia har fokus på viden og kompetence i lyset af PISA. Paideia ser det som sin vigtigste opgave at bidrage til, at skolens praksis udvikler sig i en positiv retning med støtte til nuværende og praktisk forskning. I dette nummer ses bidrag, der på forskellige måder er både aktuelle og praktiske.