Leder - Redaktionen Paideia (Paideia, 2015)
I maj måned 2011 så tidsskriftet Paideia for første gang dagens lys, og med dette nummer kan vi dermed fejre jubilæum. Det er nemlig tidsskriftets tiende udgivelse. Paideia nummer 10 består af fem artikler, som alle adresserer målrettede indsatser og forbedringer i skole og dagtilbud.