Leder - Redaktionen Paideia (Paideia, 2016)
Dette nummer af Paideia er dedikeret til artikler, der diskuterer eller viser nylige forskningsresultater vedrørende kvalitet i børnehaven. Formålet er at give læseren nye perspektiver på, hvordan kvaliteten i børnehaver er eller skal være. Der ses på, hvordan billedet ser ud i dag og der udtrækkes vigtige elementer, som kan være relevante at arbejde med indenfor egen organisation.