Leder - Redaktionen Paideia (Paideia, 2017)
Dette nummer af Paideia har fokus på inkluderende pædagogik. Begrebet inkludering dækker over tre dimensioner: 1) Faglig inkludering, 2) social inkludering og 3) psykisk inkludering. Inkludering handler altså ikke kun om social deltagelse, men også om aktiv deltagelse i undervisning i skolen og pædagogiske aktiviteter i dagtilbuddet. Artiklerne i dette nummer omhandler både udfordringer og muligheder ved inkludering i skoler og dagtilbud.