Børnehavebørns socio-emotionelle erfaringer under COVID-19 - Qvortrup, Ane; Lomholt, Rune (Paideia, 2022)
På baggrund af systematiske kvantitative og kvalitative data indsamlet under første corona-nedlukning undersøger denne artikel sammenhængen mellem børnehavebørns socio-emotionelle erfaringer og det fysiske og sociale miljø, som de mødte i perioden. Artiklen inddrager også forældrenes oplevelser af, hvad der var godt og skidt ved det ændrede miljø.