Visible Learning som grunnlag for evidens og forbedringsarbeid i utdanningssystemet - Nordahl, Thomas (Paideia, 2022)
I denne artikkelen presenteres det en analyse av hvorfor et fokus på læring er avgjørende i utdanningssystemet. John Hattie sin studie «Visible Learning» settes inn i denne sammenhengen, og det argumenteres for hvordan funnene i denne studien kan brukes i Skandinavia.