Vad hände efter Hattierevolutionen? Undervisningsrenässansen i det svenska skolutvecklingsarbetet - Håkansson, Jan (Paideia, 2022)
Intresset för undervisningens koppling till elevers studieprestationer tycks ha ökat i Sverige, inte minst sedan John Hatties studie Visible Learning gavs ut (Hattie 2009). I artikeln diskuteras vilka följder uppmärksamheten kring Hatties forskning har fått för skolutvecklingsarbetet i Sverige.