Leder: Temanummer om synlig læring - Hansen, Ole; Lekhal, Ratib; Nordahl, Thomas; Norlund, Anita; Persson, Bengt; Qvortrup, Lars (Paideia, 2022)
Denne udgave af Paideia tematiserer synlig læring. Tidsskriftet indeholder hele syv forskningsartikler, der alle har været gennem fagfællers review og bedømmelse.