Barns medvirkning på egen barnehagehverdag: – små barn som deltakere i en digital spørreundersøkelse om barnehagens innhold - Kristoffersen Kostøl, Anne (Paideia, 2014)
Denne artikkelen presenterer en digital, kvantitativ spørreundersøkelse der barn i alderen fire til fem år uttaler seg om sin opplevelse av innholdet i barnehagen. Hensikten med artikkelen er å sette søkelys på barnas deltakelse i kvantitativ forskning, og å undersøke om barnas bidrag kan gi utvidet kunnskap og forståelse tilknyttet barns medvirkning og barnehagens innhold.