Klasseledelse forstået som undervisningsledelse – hvad ved vi? - Andersen, Peter (Paideia, 2014)
Artiklen præsenterer, hvad vi forskningsmæssigt ved om lærerens ledelse af undervisning med henblik på at optimere både elevens sociale og faglige læring.