Hvad skal en læreruddanner vide og kunne for at uddanne lærere? - von Oettingen, Alexander; Jensen, Elsebeth (Paideia, 2017)
Intentionen med denne artikel er at undersøge og identificere domænespecifikke videns- og kompetenceområder for læreruddannere i den danske læreruddannelse. Vi ved en del om, hvad lærere i den danske folkeskole skal kunne, men kun meget lidt om, hvad læreruddannerne skal mestre for at tilrettelægge og gennemføre god læreruddannelse.