Samfundsfag, bæredygtighed og verdensmål - med afsæt i praksissamarbejde om Åben Skole og rollespil - Linding Jakobsen, Carsten; Smedemark Sørensen, Katrine (POLIS – tidsskrift for samfundsfagsdidaktik, 2022)
Samfundsfag, bæredygtighed og verdensmål - med afsæt i praksissamarbejde om Åben Skole og rollespil