Interview med rektor Maja Bødtcher-Hansen (MBH) og lektor Maja Aasted, Frederiksberg Gymnasium. Medborgerskab i skoleperspektiv - Hansen, Mogens (POLIS – tidsskrift for samfundsfagsdidaktik, 2021)
Maja Bødtcher-Hansen (MBH) og lektor Maja Aasted, Frederiksberg Gymnasium. Medborgerskab i skoleperspektiv