Virtuel undervisning kan understøtte elevernes skriftlige kompetencer - Frandsen, Christian Aalborg (POLIS – tidsskrift for samfundsfagsdidaktik, 2021)
Virtuel undervisning kan understøtte elevernes skriftlige kompetencer