Dobbeltdidaktikkens udfordringer for samfundsfagsundervisningen – fag og fagdidaktik i læreruddannelsen - Riberholt, Rune (POLIS – tidsskrift for samfundsfagsdidaktik, 2020)
Dobbeltdidaktikkens udfordringer for samfundsfagsundervisningen – fag og fagdidaktik i læreruddannelsen