Samfundsfagets formål i folkeskolen – en didaktisk model og seks udfordringer - Christensen, Anders Stig (POLIS – tidsskrift for samfundsfagsdidaktik, 2020)
Samfundsfagets formål i folkeskolen – en didaktisk model og seks udfordringer