Økoliteracy: Bæredygtighedsundervisning med lokalt afsæt - Elf, Nikolaj; Skovgaard, Thomas; Svabo, Connie (POLIS – tidsskrift for samfundsfagsdidaktik, 2022)
Økoliteracy: Bæredygtighedsundervisning med lokalt afsæt