Forenkling og kompleksitet: Bærekraft og samfunnsfagene i norsk skole - Sæther, Elin; Walman Hidle, Kari-Mette (POLIS – tidsskrift for samfundsfagsdidaktik, 2022)
Forenkling og kompleksitet: Bærekraft og samfunnsfagene i norsk skole