Indledning: Bæredygtighed og samfundsfag - fagdidaktiske perspektiver - Hansen, Mogens (POLIS – tidsskrift for samfundsfagsdidaktik, 2022)
Indledning: Bæredygtighed og samfundsfag - fagdidaktiske perspektiver