Anmeldelse: Anders Stig Christensen: Samfundsfagsdidaktik. Livsverden, fag og politisk dannelse - Hansen, Mogens (POLIS – tidsskrift for samfundsfagsdidaktik, 2022)
Anmeldelse: Anders Stig Christensen: Samfundsfagsdidaktik. Livsverden, fag og politisk dannelse