Samfundsfagsundervisning med fokus på dialogisk undervisning og bæredygtighed - Bang Sørensen, Michael; Hasselbalch, Morten (POLIS – tidsskrift for samfundsfagsdidaktik, 2023)
Samfundsfagsundervisning med fokus på dialogisk undervisning og bæredygtighed