Ny studieretning med fokus på grøn økonomi - men er den bæredygtig? - Aydi, Hassan; Lærke Clausen, Camilla (POLIS – tidsskrift for samfundsfagsdidaktik, 2022)
Ny studieretning med fokus på grøn økonomi - men er den bæredygtig?