Danske gymnasieelevers ræsonnementer om bæredygtighed - Spanget Christensen, Torben; Qvortrup, Ane; Teglbjærg, Jonas (POLIS – tidsskrift for samfundsfagsdidaktik, 2022)
Danske gymnasieelevers ræsonnementer om bæredygtighed