Medborgerskab på læreruddannelsen - mod myndiggørelse eller fremmedgørelse? - Brøndum, Tine (POLIS – tidsskrift for samfundsfagsdidaktik, 2021)
Medborgerskab på læreruddannelsen - mod myndiggørelse eller fremmedgørelse?