Samfundsfagdidaktiske problemstillinger set fra lærernes perspektiv: - Jørgensen, Mette Damgaard (POLIS – tidsskrift for samfundsfagsdidaktik, 2020)
Samfundsfagdidaktiske problemstillinger set fra lærernes perspektiv: