En kritik av kritiken - Möjligheten till begränsande sållningsargument vid kriminaliseringsbeslut. En diskussion kring Claes Lernestedts doktorsavhandling. - Nuotio, Kimmo (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2004)
See abstract in article.