Noen kommentarer til Kochs omtale av bergensundersøkelsen - Nordhus, Gunnar; Vogt, Edvard (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1982)
Kommentar til Henning Kochs artikel; Om politivoldens grænser