Forældelse af idømte straffe - Frandsen, Bjarne (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1949)
Indledningen af artiklen skal læses på den sidste side i artiklen "Criminological Institute of Utrecht" som følge af indscanningen.