Særforanstaltninger efter dansk retspraksis - Eyben, W.E. von (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1949)
Indledningen af artiklen skal læses på den sidste side i artiklen "Ambulant behandling af Alkoholister - Antabusbehandling" som følge af indscanningen.