Boganmeldelser: Massimo Fabio: Customs Law of the European Union Fourth Edition, Wolters Kluwer, 2012, & Tom Walsh: European Union Customs Code, Wolters Kluwer 2015 - Frände, Dan (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2016)
Boganmeldelse skrevet af Dan Frände, som anmelder Massimo Fabios "Customs Law of the European Union Fourth Edition", udgivet af Wolters Kluwer, 2012, samt Tom Walshs "European Union Customs Code", Wolters Kluwer 2015