Boganmeldelse: Paula Wahlgren: De laglydiga. Om skolans brottsförebyggande fostran, Stockholms Universitet, 2014 - Gundhus, Helene O.I. (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2016)
Boganmeldelse skrevet af Helene O.I. Gundhus (af Wahlgrens "De lagydiga: Om skolans brottsförebyggande fostran".