Det öakade våldet i arbetslivet. En analys utifrån de svenska offerundersökningarna - Estrada, Felipe; Nilsson, Anders; Wikman, Sofia (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2007)
See abstract in article.