Kriminalitet som sosial realitet - en debatt til forståelse, tilsløring eller på villspor? Noen kommentarer til debatten mellom Nils Christie og Leif Petter Olaussen - Eriksen, Morten (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2005)
Kommentar til debatten mellem Nils Christie og Leif Petter Olaussen.