"Forebyggingskjøkkenet": Velferdskommunens problemekspansjon og den internasjonale "programindustrien" - konsekvenser for det lokalt forebyggende arbeidet - Carlsson, Yngve (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2002)
See abatract in article