Udnævnelse af professor, dr.jur. Knud Waaben til æresmedlem af Dansk Kriminalistforening - Rentzmann, William (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1999)
Udnævnelse af professor, dr.jur. Knud Waaben til æresmedlem af Dansk Kriminalistforening