Meta-analys av studier kring behandlingseffekter - på gott eller ont? - Belfrage, Henrik (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1997)
Kommentar til Erik Grevholm og Eckhart Kühlhorn (NTfK nr. 3, 1997 s. 170-181)