Narkotikastrafferet i Danmark og Norge- en sammenligning af praksis fra begyndelsen af 1970érne til slutningen af 1980'erne - Storgaard, Anette (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1992)
See abstract in article.