Försök att förklara frihetsstraffets gennombrott samt regionala och tidsmässiga variationer i bruket av frihetsstraff - Kekkonen, Jukka; Ylinkangas, Heikki (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1983)
See abstract in article.