Narkotikamissbruk sådant det avspeglat sig vid läkarintyg jämlikt lagen om personundersökning i brottmål år 1954-1955 jämfört med år 1965-1966 (§4/§7 undersökning) - Lidberg, Lars; Jonsson, Ann-Marie (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1968)
See abstract in article.