Tidsubestemt frihetsberøvelse som reaksjonsform overfor lovovertredere. Problemet i lys av norsk rettsutvikling. - Aulie, Andr. (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 1952)
See abstract in article.