Anmeldelse af Ragna Aarli: Offentlig rettergang: Publikums adgang til innsyn i og omtale av straffesaker - Borberg, Vibeke (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2014)
Review of Ragna Aarli: Offentlig rettergang: Publikums adgang til innsyn i og omtale av straffesaker