Anmeldelse af Vagn Greve: Træk af kolonistrafferetten i komparativ belysning - Lernestedt, Claes (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2014)
Review of Vagn Greve: Træk af kolonistrafferetten i komparativ belysning