Anmeldelse af Ian Cameron, Malin Thunberg Schunke, Karin Pale-Bartes, Christoffer Wong og Petter Asp: International Criminal Law from a Swedish Perspective - Sørensen, Henning Bang Fuglsang Madsen (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab, 2014)
Review of Ian Cameron, Malin Thunberg Schunke, Karin Pale-Bartes, Christoffer Wong og Petter Asp: International Criminal Law from a Swedish Perspective.